NM langbane 12-15 juli 2018

11. juli reiste 11 Vestkantsvømmere til Oslo for å delta på NM langbane i Tøyenbadet fra 12. til 15. juli. Vi endte på en 13 plass i juniorklassen, nummer 2 av klubbene i fra Hordaland. I senior klassen kom vi på en 25 plass totalt.

2018-07-17
lmolsen

Vi tok en individuell medalje, Jenny Dale Gjerstad bronse 50 butterfly. Og vi var representert i 8 senior finaler selv om alle våre svømmere fortsatt er juniorer.

Vestkantsvømmernes bidrag til NM åpningsermoni

Dag 1:

Silje svømte 400 im og satt personlig rekord med cirka 4 sekunder. Hanne svømte et godt løp på 400 im og endte rett over personlig rekord på 400 im. Tobias satt personlig rekord med over 2 sekunder på 400 fri og tok med det en fjerdeplass i juniorklassen. Brage og Aslan svømte 100 butterfly hvor begge satt personlig rekord og endte på henholdsvis 9 og 16 plass i juniorklassen.

Henriette svømte sesong beste på 200 fri og Sander avslutter dagen med ny personlig rekord på 50 Bryst.

Dag 2:

Brage svømte 200 rygg og kvalifiserte seg til seniorfinalen på kvelden med ny pers.

Aslan svømte 100 fri og forbedret med det sin egen personlige rekord.

Sander satt personlig rekord med nesten 5 sekunder på 200 bryst og kvalifiserte seg med det til seniorfinalen på kvelden.
Aslan og Jørgen svømte gode løp på 50 butterfly, men endte dessverre litt bak pers.
Brage tok en åttendeplass i seniorfinalen på 200 rygg, og Sander tok en syvendeplass i seniorfinalen på 200 bryst.

Tobias, Henriette og Hanne reiser fredag videre til Nordisk Ungdomsmesterskap i Riga

Dag 3:
Sander satt enda en personligrekord på 100 bryst og har med det 100% pers i løpet av stevnet.
Aslan og Brage svømte begge to 200 fri og satte fine personlige rekorder.
Silje svømte 200 im på ny personlig rekord, og da hadde hun også 100% pers iløpet av stevnet.
Aslan tar en fjerdeplass i juniorklassen på 50 rygg og kvalifiserte seg til finalen på kvelden med ny personlig rekord.
Eline svømte en god 50 bryst og kom tett på sin egen personlige rekord.
Brage svømte en god 400 im i finalen om kvelden.
Aslan endte på en åttende plass i seniorfinalen på 50 rygg.

Dag 4:
Aslan svømte 50 fri og tok fjerdeplass i juniorklassen på ny personligrekord.
Brage satt personlig rekord på 200 butterfly og endte på en 5 plass i juniorklassen. Han kvalifiserte seg også til seniorfinalen på kvelden.
Aslan og Brage svømte 100 rygg. Aslan satt personlig rekord og kvalifiserte seg til seniorfinalen på kvelden. 100 ryggen til Brage preges av at han svømte 200 butterfly rett før og endter som nummer 21 i juniorklassen.

Jenny svømte 50 butterfly og tok med det bronsemedaljen i juniorklassen på ny personlig rekord. Hun kvalifiserte seg også til seniorfinalen på kvelden.
Brage satt enda en personlig rekord i finalen på 200 butterfly og ender på en sjette plass.
Aslan endte på en syvende plass i finalen på 100 rygg.
Jenny endte på en femteplass på 50 butterfly, og Natalie tok en syvende plass i finalen på 1500 fri.

Alt i alt et godt mesterskap for Vestkantsvømmerne, selv om ikke alle svømmerne fikk deltatt alle dagene på grunn av Nordisk som dessverre kræsjet med NM denne gangen.

Tekst: Trener Sondre Møll